Întrebări frecvente

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, site-ul onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.


Pot modifica o comanda lansata?
In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Stadiu comanda.


Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?
Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.


Am uitat parola contului. Cum procedez?
In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Contul meu.


Preturile includ TVA ?
Toate preturile includ TVA. Nu se percep alte taxe.


Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.


Pot ridica coletul direct de la sediu?
Da, puteti ridica coletul de la sediul nostru din Timisoara, Str. P-ta Sf. Gheorghe nr. 1. Va rugam sa specificati acest lucru la rubrica de observatii inainte sa plasati comanda. Ne puteti contacta si telefonic la nr. afisat in sectiunea Contact.


Preturile afisate pe site sunt cele finale?
Da, preturile afisate in magazinul nostru online sunt cele finale, fara alte taxe in plus. Pentru livrarea prin Curier Rapid sau Posta Romana, costurile de transport se afiseaza cand plasati comanda.


Care este valoarea minima a unei comenzi ?
Acum nu mai avem limita minima de comanda.


Ce trebuie să conțină o ofertă de publicare?
Pentru lucrarile propuse in vederea publicarii trebuie sa se precizeze datele de contact ale autorului, titlul lucrarii, numarul de pagini ale lucrarii si eventual caracteristicile dorite (format, gramaj hartie, numar de planse color), adresabilitate. De asemenea, trebuie sa mentionati termenul de predare a manuscrisului. Toate ofertele trebuie sa fie insotite de o mostra din lucrare.