Introducere în macrobiotică – Filozofie și principii, studiul alimentelor și al specificelor, bucătărie, regimuri, practică

880
Autor:
Jacques Mittler
Categorie:
Sănătate și viață naturală
Nr. pagini:
168
Format:
14x21 cm
Tip copertă:
broșată
An aparitie:
2002
ISBN:
973-36-0356-2
20,00 RON
in stoc
+

Transport Gratuit
peste 400 de lei

Cumperi cărți
cu drept de retur 14 zile

Plata online
cu cardul

Macrobiotica se bazează în mare măsură pe dinamica energiilor Yin – Yang, principul fundamental al filosofiei orientale. Astfel, omul trebuie să-și echilibreze hrana în funcție de propria sa constituție Yin sau Yang, de vârstă, de modul său de viață, de zona geografică, de anotimp sau climă.
Lucrarea de față, practică, simplă, clară, redactată de un practicant al macrobioticii, furnizează toate indicațiile de bază necesare unei prime abordări: caracteristici ale energiilor Yin -Yang, principii fundamentale, factori de sănătate și cauzele bolii, studiul alimentelor și al specificelor macrobiotice, modul de a găti, proporțiile alimentelor, sfaturi practice pentru un experiment de regenerare a organismului.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Introducere în macrobiotică – Filozofie și principii, studiul alimentelor și al specificelor, bucătărie, regimuri, practică

Vă recomandăm